Hannah Mae en LEVELUP!

datum
zaterdag, 16-09-2023
tijd
19.45
locatie
kerk Oosterhesselen

Heel trots zijn we, dat Hannah Mae bij ons komt optreden! Geweldig dat we dit (met dank aan het Prins Bernhard Cultuurfonds) voor elkaar hebben gekregen.

Voor wie Hannah Mae niet kent:

Van Nashville naar De Kerkstraat

Hannah Mae (Emmen, 1998) brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden.

Voor nu heeft Hannah Mae gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn geschreven en geproduceerd met producersduo The Companions en Simon Leferink. Deze laatste song heeft de nummer 2 positie behaald in de Nederlandse Top 40 en heeft tevens 25 weken op nummer 1 gestaan in de Vlaamse Top 30.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

Afterparty met LEVELUP!

LEVELUP! is een ‘enthousiaste groep muzikanten die van elk feest een fantastisch feest maakt’ zoals ze zelf zeggen. Ze spelen rock, pop, swing en Nederlandstalig. In 2017 zijn ze uitgeroepen tot de beste coverband van Noord-Nederland.

Alvast wat zien en luisteren? Dat kan op levelupband.com/muziek

Reserveer voor deze avond je kaarten via onderstaande knop. Donateurs betalen 10 euro per kaart, niet-donateurs 15 euro per kaart. Donateur worden kan natuurlijk ook.

Let op: er zijn ongeveer 80 kaarten beschikbaar. Het kan zijn dat ze al op zijn als je reserveert. Dan laten we dat zo snel mogelijk weten.

Let op!

Er zijn geen kaarten meer voor deze voorstelling. U kunt nog wel reserveren maar staat dan op de wachtlijst.

Koop kaarten voor deze voorstelling